gozer
je maakt me echt gek
weet waar je mee bezig bent
je weet dat ik nog te agresief ben
en dat ik daarmee probeer te minderen
maar dat gaat lastig
lastig is het pas
als vrienden van je
het allemaal nog even lekker erger maken
en een rede geven om te slaan
ookal wil je het niet
ik heb echt de neiging om je te slaan
vanmiddag ging het al te ver
maar ik wil niet dat het nog een keer gebeurt
maar als jij dat ook niet wilt
help me daar dan bij
en ga niet zo doen..
het is mijn vriendin
jou beste vriendin
daar is niks mis mee
als dat haar keuze is
vind ik het best
ik zelf vind het niet super
(oftuwel ik baal er fucking erg van)
maar dat is haar keuze
en die respecteer ik
maar ga dan niet lopen fucken
en erger maken
want dan hou ik mezelf niet meer tegen
en dan sta ik niet voor de gevolgen in
weet waar je mee bezig bent
dit meisje,
dat betekent alles voor mij..
voor dit meisje
doe ik alles
weet wat je doet
weet waar je me bezig bent
want weet gozer,
je speelt met vuur..