Leve aan de waanzin ik ben dood hoe gaat met jou.
Ik denk anders en daarme is het einde passe.
Elke keer dat je me ziet zul je verstelt staan.
Ik denk dat je niet begrijpt hoe het is vandaag de dag.
Vele maken onnodige fouten iedereen lijkt eenzelfde worden.
De hele tijd zie je een gekke idioot schrijven met afgunst.
Wat weten wij nou of hoe zou ik nou moeten zijn,
zoals andere zouden willen dat ik moet zijn.
Ik spreek wellicht vanuit een roes maar geloof me ik zie,
de wereld nog steeds zoveel scherper dan je begrijpt
Ik zal zeer rustig articuleren voor uw perfectionist.
De wereld is een zeer groots plan van grote breinen.
Alleen ik voelde ineens een flits uit het niets inslaan.
Er moet altijd wel wat zijn of niet soms tuurlijk altijd.
Zie de dingen alleen zoals ze zijn heel anders dan jullie
Jullie vinden begrip in mijn woorden misschien gelukkig
Er zijn altijd gebeurtenissen die je kunt inschatten
maar, alles is zo ingewikkelder geworden dezer dagen.
Elke dag vraag je het af, of niet soms dacht het echt
wel dus, jij dacht ineens dan anders dan het al is.
Tuurlijk want alles is altijd anders dan je ooit zult
kunnen begrijpen met jouw ongelooflijke kleinzinnigheid.
Ik weet zeker met al mijn zicht dat het zo is.
En daarmee is het uit met de discussie begrepen.