Vrienden zijn belangrijk voor mij,
Vrienden, ze maken me blij.
Vrienden, ze steunen me door en door,
Vrienden, ik bedank jullie daarvoor.
Vrienden is samen lachen en samen huilen, alles samen delen,
Vrienden ik heb er niet velen.
Vrienden die ik heb zijn wel echte vrienden waar je alles mee kan,
Vrienden die weg zijn gegaan stik ik ook van.
Vrienden die weer terug zijn gekomen komen ook sinds dit jaar voor,
Vrienden zo wil ik door.
Want vrienden, zonder jullie in mijn bestaan,
Is er een stuk minder aan.
14-10-2005