de lente, de lente komt er aan
je ziet de verliefde koppeltjes overal weer staan
steek je hoofd wat meer naar buiten
dan hoor je de bruilofts klokken luiden
ook de natuur trekt haar mooiste kleedje aan
en de vogeltjes gaan er tegen aan
ze bouwen ijverig hun nestje
en zingen s’morgens om het beste
Als je dit alles ziet
bedenk het is lente
en belange de zomer nog niet