Had onze liefde tien geboden met ons mee laten dragen...
Zou jij de elfde dan ook hebben overtreden?
Zou jij jouw eigen leugens tegenover mij, toch ijskoud nog eens ter herhaling vragen?
En zou jij mij daarmee vragen wat voor pijn en verdriet ik toen al had geleden.?
En wanneer een doodskreet mij lippen al doet verlaten..
en uit jouw ogen een rode bloed traan rollend zou weg gaan..
Zou jij de waarheid dan nog even hard blijven haten...?
Zou jij keihart nog achter je masker van egoisme, zonder een vin te verroeren blijven staan.
Zou jij blind zijn, en keek je daardoor dwars door mijn hart vol met gaten..?
Omdat je angst hebt voor alles wat jij bij mij had gedaan.
Zou je gewoon horen, zien zwijgen door nooit meer tegen me te praten.
Alsof ik nog nooit was geboren, of door me te dreigen me te gaan haten....?
Stel onze liefde vroeg tien geboden te aanvaarden en te respecteren.....
Zou jij de elfde dan nog vinden om mijn hartje te doen deren.....
En stel je zou falen.....,
Zou je dan alsnog toch weer een keer het gaan proberen?
Hoelang zou jij dan blijven doorgaan?