Lieve schat
Wat moet ik toch zonder jouw beginnen
Geen seconde kan ik zonder jou
Omdat ik dag op dag telkens meer van je hou
En vraag nooit meer wat ziet ze toch in mij
Net zoals met de zon een bloem en een kind,
bij jou voel ik me vrolijk en blij
Hoe je ook bent, wat je ook doet
Bij jou mijn schat voel ik me goed
Je bent een uniek exemplaar
Jou lach,zoen en zachte streling over mijn lichaam
En vertrouwd en overheerlijk gebaar
Jouw warmte tegen mijn boezem
Net een herboren bloesem
Zo voel ik me bij jou
Mijn dierbare schat ik hou van jou..............
Andrea