Ik zie je staan,
je komt eraan.
Die mooie ogen,
je hebt nog niet tegen mij gelogen.
Je bent zo lief,
een echte hartendief.
Liefdespoeder is al gestrooit,
onze liefde is nog steeds niet ondooit.
Ik vergeet je niet,
ik wil dat je dit ziet.
Dan zie je hoeveel ik om je geef,
en weet je waar ik voor leef.
En geniet ervan,
zolang het nog kan.
Je gaat zover weg van mij,
als jij hier bijnt voel ik me pas vrij.
Waarom maak je mij zo lau,
want ik mis jou.