ik was geschrokken
maar je hebt gelijk
ik ga te vaal
veel te ver
ik ben stom geweest
dat is altijd achteraf
maar ik besef het nu pas
kijk in de spiegel
je wil me helpen
ik wil wel !!
maar de (grote) vraag is
kan ik het
positief blijven
niet op het negatieve pad komen
klim uit de put
de diep put
de donkere put
de eindeloze put
een hel klim naar boven
positief blijven
niet naar beneden kijken
doorgaan
ik wil , ik kan doorgaan
mijn doel
mijn doel is blijven vechten
bli8jven proberen
en hopen, blijven hopen