Glinsterende parels bereiken mij,
gevleugeld en tastend naar houvast,
bewegend op een melodie,
van het onbekende.
Spetterend.
Vormend tot een grote plas,
verdwijnend in een poel van somberheid.
In een opklaring,
verlaten zij zich,
naar een vorm van verdwijnen,
van wat eens was,
de glans verdwenen.