Tiemen,,
Ik kwam bij je huis
Eerst keek ik naar de inrichting
Maar dat werd al snel saai
Enige wat je vroeg was 'wil je wat drinken'
Niemand protesteerde toen ik dat aannam.
Ik vond je heel erg stil
Klein beetje verlegen zelfs
Warempel, vroeg je mij of ik je kamer wou zien
En natuurlijk wil ik dat
Ergens aan je wand zag ik posters en een trompet
Tijdje later zat je heel dicht op mij
Niemand zag wat we daarna allemaal hebben gedaan
Iedereen denkt dat jij zoiets niet doet.
Ergens zit in elke jongen een beest, ook in jou.
Tjonge wat was jij een beest, echt niet verlegen.
Waarom zou je het hebben gedaan
Alles is somber, kan er niet mee omgaan
Tijd gaat heel langzaam, en ik ben down.
Iedereen ziet mij vrolijk
Kinderen zullen alles wat ik nu voel ooit mss ook meemaken
Maar dat gun ik ze helemaal niet
Omdat het een enorm rotgevoel is
Ergens hoop ik dat het jou niks kan schelen wat ik voel
Tiemen is toch een knappe jongen, moet hij ook stoer zijn
De durf die je had, heeft mij geschokt
Ow wat kan jij mij een rotgevoel geven
En als laatste negeer je mij ook nog
Niemand wens ik dit ooit toe