Niemand had me gewaarschuwd
Niemand had gezegd dat liefde niet perfect is
Niemand had me gewaarschuwt
Liefde bracht me telkens weer in de ellende
Keer op keer
Ik verloor alle hoop in liefde en het leven
Zag alleen maar dat alles fout ging
En toen stapte jij in het beeld
Klaarde de boel op
Toen zag ik dat leven,
Liefde allebei mooie kanten hebben
Maar voor jou was het anders dan voor mij
Ik zeg het in het frans zodat je het weet
Amour,c'est tous autrement sans toi,
Schat,het is allemaal anders zonder jou
Het leven het is weer saai
De liefde is opgedroogt
Tranen zijn verdamd
Het betekent niet dat ik niet van je houd
Ik voel het door mijn aderen stromen
Maar jou liefde voor mij
Betekent het nog wat?
Is het ooit wat groots geweest
Weer ben ik onzeker
Waarom kan ik het niet laten gaan?
Waarom ben ik zo onzeker?
Ik heb niets om me aan vast te houden
Zelfs jij bent er niet meer
Wat heb ik nog over?
Alleen verdriet?
Dat is niet eerlijk,
Al die gelukkige mensen
En ik? ik heb weer eens niets
Het is gewoon niet eerlijk