ZWIJG
Je praat in eindeloze zinnen,
hoe moet ik zo mijn conclusie trekken?
Als je niet zwijgt
hoe kan ik dan antwoorden?
En zonder de vraag
weet ik ook geen antwoord
Zal ik de woorden verzinnen?
Zal ik de woorden negeren?
Ik kijk toe hoe je mond beweegt,
hoe hij nooit stil staat
Nooit verzadigd raakt
van eindeloze onzin
ZWIJG !!