Lieve opa,
In een paar maanden gleed jij naar benee
de kanker had je ineens gevonden
maar nooit gedacht dat je zo snel naar beneden glee
Van een grote mooie en sterke man
viel je af naar wel 60 kilo
we zijn nog verbaasd hoe snel dat kan
Gelukkig kan je terug kijken op een mooi leven
samen met oma aan je zij
jullie hebben elkaar echt alles gegeven
Nu zit ik hier met je rouwkaart in me hand
te denken hoe je je leven heb geleefd
boven aan die kaart staan die woorden
*het is goed geweest*
Lieve opa
echt kennen deed ik je niet
maar heb van je gehouden
en dit doet me groot verdriet
Paar herinneren neem ik met mee
en troost me met de gedachten
na 82 jaar ging jij tevree