Vaarwel
Weblogvriend.
Vaarwel vriend,
Mij geblocked,
Genocked out,
Zo makkelijk
gaat dat dus
Weblogland
Demonstreerd
Hiermee,
Een kilte
Gewoon een
Wegwerpland.
Tot volgend jaar?
Forget it!
Denk maar gewoon,
Dat er nooit iets
is geweest,
van waarde.
Ik doe niet mee
aan blocking,
Als het zo uitkomt.
Vaarwel vriend,
Waardevol dacht ik,
Jij vond te moeten
blocken.
Ik voelde mij
toch echt
Betrokken
bij jou.
Met liefde,