het gevoel in mijn hart
is dat hetzelfde gevoel als mijn gevoel?
want het gevoel in mijn hart
zegt iets.. en dat zegt niet mijn gevoel
mijn gevoel zegt blijf
mijn hart zegt ga
mijn gevoel zegt hou
mijn hart zegt van haar
vertrouw me nou maar
dan zal het goed komen
vertrouw me nou maar
dan zal er geen bloed meer stromen
schat,
ik hou van jou
ik wil je niet kwijt
sorry van alles
lief meisje,
je lag zo lief
je liet me toe
blijf me toe laten
en vertrouw me
dan zal je geen spijt hebben
(alweer)
want ik hou van jou
alsjeblieft blijf bij mij
want ik hou van jou
meisje,
veel gepraat hebben wij
maar je vertelde het niet
die ander vertelde het
ik kon het niet geloven
het spijt me
voor jou gevoel nu
maar weet wel
ik hou van die ander..
sorry
meisje lief,
ik hou van je
ookal ken ik je niet super
ik geef om je
blijf bij me,
ga niet weg