Stille Woorden
Ik hoor je gedachten
Ik voel je angsten
Ik zal niets verwachten
Jij omringt mij compleet
Jij streelt mijn hart
En vult mijn gedachten
Ik weet niet, hoe je het doet
Maar jij doet het
En tis niet altijd pret
Omdat ik niet weet
Wat of ik ermee moet
Want jij zit
In mijn diepste gemoed
Kom pak mijn hand
Komt alles goed
Of is weg
Die sterke band
Kom reik me jouw hand
Laten we samen gaan
Naar dat beloofde land
Alleen wij saam
Dat is waar ik zo naar verlang
En niets of niemand
Veranderd daar iets aan
Vraag me niet
Om te gaan
Streel mijn gezicht
Teder en zacht
Tot diep
In de stille nacht
Waar zoveel schone liefde
Op ons wacht
Die ons beide zo geriefde
Maar ook heeft verward
Los waren we van tijd
Zonder enige zekerheid
Er was geen enkel beleid
Verloren samen
In tijd
Liefs Jet