Jij bent mij absolute nummer 1,
zoals jou is er geen een!
Als ik alleen al aan je denk krijg ik een warm gevoel van binnen,
het liefst wat ik dan wil is bij je zijn en je beminnen!
Jouw ogen zijn zo mooi,
het liefst stop ik ze in een kooi!
Je lippen zijn zo zacht en fijn,
een moment dat er van mij altijd mag zijn!
Met jou samen op de bank,
is een bestseller van de bovenste plank!
Jouw naam klinkt in mijn kop en wat ik ook doe,
het houd niet op!
Samen met jou zijn is alles wat ik wil,
het gevoel is veel beter dan elke pil!
Aan 1 ding ben ik v erslaafd en dat ben jij!
Jij en ik is voor altijd WIJ!
Jouw naam wil ik schrijven in het zand,
aan jou heb ik mijn hart verpand!
Juw naam kerf ik in een boom is het bos,
dit gevoel laat ik nooit meer los!