Vanuit de donkere spelonken
springt tevoorschijn
de dood
koud, kil
de sluier lichtend
akelig klein
en toch zo groot
brengt me terug naar t verleden
ballonnen vliegen
de mens in rouw
zet me neer weer in t heden
alsof hij tot me zeggen zou
De herhaling
in de toekomst
op handen zijnde
let goed op
De link van toen naar nu
te pakken
toekomst in
een notendop