Vanaf deze verre doch overbrugbare afstand
kan ik met wat concentratie net je sproeten tellen.
Ben al bij 17 gekomen, echter toen bewoog je.
Het zou cliché zijn te schrijven
over de geur die je bij draagt.
Bovendien, als ik eerlijk ben
zijn er ook geen woorden voor.
Het enige woord wat jou kan omschrijven
zou je naam zijn, als ik hem had geweten.
Echter de praktijk leert, dat ik het zonder moet doen.