wil je
20-02-07
Wil je van me houden?
Wil je met me trouwen?
Wil je alles voor me geven?
Wil je samen dingen beleven?
Wil je, je armen om me heen slaan?
Samen de koudste winters doorstaan?
Wil je samen een spelletje spelen?
Wil je samen geheimen delen?
Wil je samen zingen?
En op feestjes samen springen?
Wil je me een kusje geven op me wang?
Wil je wachten op me, heel lang?
Wil je altijd aan me zij blijven?
Wil je samen met me op een vlot drijven?
Wil je al mijn vragen beantwoorden?
Denk je dat je aan mijn vragen zal storen?
Denk je dat ik haast moet maken?
Of wil je dat ik dit allemaal ga staken?
Denk je dat het ooit wat zal worden?
Naja.. Zal je ooit antwoorden?
Zal je ooit meer van me houden?
Wil je me ooit zien?
Wil je..
Wil je..
Wil je me ooit bellen?