Ik mis je,
Oh lieverd ik mis je echt,
Waarom ging je bij me weg?
Vond je dat zelf terecht?
Je lijkt zo gelukkig met haar.
Alsof ik helemaal niet meer voor je besta,
Maar ik ben er nog wel,
En ik denk dat ik nooit meer wegga.
Ik kan het echt niet.
Je blijft maar rondhangen in mijn hoofd.
Ik kan niet verdergaan,
Want wij hoorde bij elkaar, dat had je beloofd.
Nu, op dit moment.
Zijn al mijn gevoelens uitgeput,
Mijn tranen zijn op,
Niks heeft voor mij nog nut.
Ik heb alleen nog maar dat lege gevoel.
Dat gevoel dat niks meer belangrijk is,
Ik hou me groot tegenover de rest,
Maar de werkelijkheid is dat ik je echt heel erg mis.
Ik kan niet zonder je,
Oh lieverd ik kan echt niet zonder jou,
Zonder jou in mijn leven voel ik me echt heel erg triest,
Ja lieverd, zeg me, wat moet ik nou?