Als je het weet zeg het dan mij maak je niet zo snel kwaad
Ik ken de realiteit of ben ik nou helemaal gestoord of zo
Ja zal je denken dat is een goede vraag ja vind ik ook wel
Het leven is eenvoudig als jezelf hebt opgegeven dat kan
Ik ben niet meer bang slechter kan toch al lang niet meer
Nou ja in ieder geval niet heel veel slechter dan dit hier
Ik breek je verzet breek je hele ziel zonder te knipperen
Ik hoop dat je begrijpt dat wat je ook doet ik zal winnen
Geen reductie bij mijn acties alleen een paar rake woorden
Denk na over hoe ik dit zou kunnen terwijl wat weet ik
Stel je voor dat alles anders is dan je ooit zou denken
Ik zou huiveren als ik was zoals jullie zijn, maar tsja
Wat moet ik nog zeggen om duidelijk te maken wat ik bedoel
Ergens zou er toch allang wel een belletje moeten rinkelen
Je kent mijn woorden en de beelden onderbouwen mijn angst