World Wide Web
In het world wide web
Tussen mensen tussen landen,
Er werken vele handen
Hoe wat waar,
gaat het(er) naar(aan)toe,
Ik voel mij opeens
ontzettend moe
misverstanden,
babylonische spraak
of typeverwarring,
Plotseling
weet ik niet meer,
en ook niet minder,
dan dat ik een band had
in mijn beleving,
maar wat vertrouwd
leek te zijn,
bleek nietsontziend te zijn,
Want er moest kennelijk
iets breken,
omdat er iets
grensoverschrijdend
had geleken.
En in het grenzeloze
web van mogelijkheden
kon een band verbleken,
tot valse schijn,
wat ook weer vals
bleek te zijn?