Je gaat langzaam door,
zonder te weten wat je jezelf aan doet!
Je weet dat het niet mag.
Maar zo koppig als je bent negeer je het
Je beseft het allang niet meer,
Zover ben je al heen.
Als een hoopje ellende lig je daar
Niet wetend dat het einde zo dichtbij was
Afvallen, de weegschaal op nul zien staan
Alleen dat telt nog voor jou
Het kan je allemaal niet meer schelen wat ze zeggen
Of ook maar voor je doen.
Je leid je eigen leven..
En niets kan je meer stoppen
zolang jij het niet wilt, kun je niet geholpen worden
Volgens mij wil je dat ook niet..
,
Hoe moeilijk je het ook hebt
Ik er altijd voor je zal zijn
Jij alleen weet dat ik je begrijp
Zelf ben ik er ook tegen aan het vechten
Laten we het samen doen
Alleen jij en ik..
Op naar een betere toekomst
Dat we allebei kunnen zeggen; Goodbye Anorexia