Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Kanker
Een sluipende moordenaar
komt in je lijf terecht
je hebt niks meer te kiezen
‘t leven wordt een gevecht
Maar jij bent goed gewapend
je kracht is enorm groot
je zal de wedstrijd spelen
een strijd van leven of van dood
Steeds blijven vechten
aan de rand van het ravijn
alle hoop doet leven
ondanks de ellende en de pijn
Er is geen keuze meer
je zit nog met zoveel vragen
ik wens je alle goede moed
om deze strijd te kunnen dragen
Wat kan ik nog meer zeggen
dan heel veel sterkte man
vertrouw op dat stukje in jezelf
waar je de moed wel vinden kan
Reacties op dit gedicht
Wieteke vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
*tientjeuh
:
Woensdag, februari 21, 2007 22:18
Enorm veel sterkte... :(
Dikke zoen XxX
Over dit gedicht
Auteur:
Wieteke
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
21 februari 2007
Thema's:
[Ziekte]
[Familie]