Ik wil bij je zijn.
Naar je kijken en zeggen je bent van mij.
Je aanraken en over je dromen mooie dromen.
Dromen die ooit uit gaan komen.
Ik wil je zeggen hoeveel ik van je hou.
En ik wil Je horen zeggen Ik hou ook van jou.
Ik wil alles samen met je doen.
Samen wakker worden.
Samen gaan slapen.
Alleen je maar aan hoeven te kijken en dat ik in je ogen kan zien hoeveel je van me houd.
Wat zal ik gelukkig zijn om de rest van mijn leven bij je te zijn.