Je nummer
Ik heb hem
gevonden op internet
na lang zoeken
eindelijk in mijn lijst
Maar wat moet ik ermee
ik wil je wel bereiken
maar heeft dat zin
Wat voor nut heeft het
Na die geweldige avond
weken geleden
Heb ik lang gewacht
en gesmacht naar dit weekend
Maar jij
jij was er maar even
en daarna
het hele weekend weggebleven
Ik vind je leuk
maar al weken geen contact gehad
en slechts een paar woorden
afgelopen zaterdag
Zal ik je sms-en
En wat zet ik erin
En sla ik dan geen flater
als het niet wederzijds is
En dan, als dat zo is
kijk je me dan niet meer aan
omdat het gewoon
soms raar is
Ik weet niet wat ik doen moet
ik wil wel
maar soms ook niet
wat nu?
En al doe ik het
zet ik dan mn naam eronder
of doe ik het anoniem
en wacht ik je reactie af
Je nummer
Zo'n geweldig iets
maar ook zo vreselijk irritant
nog meer vragen
nog meer twijfels