Zeg allemaal wat je wilt.
Weet je,
je moet me niet zeggen
doe het zus of doe het zo.
Ik kan wel voor mezelf bepalen
wat ik wil en wat ik kan.
Ik ben zeventien jaar,
ik word achttien jaar.
Ik heb ervaringen opgedaan in het leven,
misschien nog helemaal niet veel,
maar die ik heb opgedaan
daarvan heb ik telkens iets uit geleerd.
Ik wil gewoon mezelf zijn.
Ik hoop dat jullie het snappen,
maar voor mij is mezelf zijn
heel belangrijk.
Ik wil mijn eigen weg ontdekken.