hij weet niet wat hij wilt …
hij weet niet wat hij voelt…
hij moet iemand kiezen,
hij wilt maar niemand verliezen.
hij weet niet wat zijn hart zegt,
hij weet dat zij voor hem vecht.
hij weet dat die andere zij,
geen liefde meer voor hem kent.
hij hield van haar,
het was een echte liefdespaar.
hij moet goed nadenken,
voordat hij weer liefde aan iemand kan schenken.
maar zij hoopt dat ooit haar dromen zullen uitkomen,
en ze zal wachten tot al haar dromen en wensen in de toekomst zullen voorkomen !