ik wil wegrennen uit het tijdperk van nu
een retourtje naar het verleden
verbetering naar de overgang van het heden
de dagen opnieuwe beleven met functionalteit
dat zich over het hele nieuwe heden verspreid
die beste tijd was kostbaar en vol met passie
maar ik at ''in 1 minuut opgewarmde'' lassie
kon ik de tijd maar terugdraaien
en deze roekeloze zinnen voorgoed verwaaien
god sta me bij voor mijn dommiteiten
alleen Hem kan ik het moeilijk verwijten...