want nooit gaan vogels weder
zingen naar mij; zware klauwen
zullen dit lichaam niet zweven
laten boven dit leven hier onder
enkel het verleden reist mee
met de tijd naar immer, verlost
worden zal in deze aardse wereld
onmogelijk zijn; zwijgend ga ik
verder mijn verleden toekomst tegemoet