Een varken liep eens in de wei
een schaapje en koetje ook daarbij
met z'n drieen waren ze erg blij
totdat het varken zei
het schaap hoort er niet meer bij
het schaap blaatte van woede
en het koetje loeide van woede
iedereen is blij
een ieder hoort erbij
het varken blokte schaap
op z'n emailadres
op zijn telefoon
en stuurde geen sms
schaapje was erg boos
hij stuurde varken een roos
die prikte zijn snuit eraan
en zo zijn ze nog lang doorgegaan
tot koetje het zat werd
en zei nou is het klaar
allebei naar bed
en geen commentaar
en de volgende morgen...
varken liep in de wei
schaapje en koetje erbij
en varken zei
schaapje hoort er bij