Overgangsconsulente.
Daar zat ik bij de Overgangsconsulente.
Wat ik u ga adviseren, zei ze is: lieve Jan.
Enthousiast pakte ze een
vel papier om het toe te lichten.
Kijk hier begon uw overgang,
Die beslaat al gauw een jaar of tien,
Hier stopte de menstruatie,
Dan krijg je fluctuatie,
Dat heet dan de menopause.
We moeten richting stabiel,
het nieuwe evenwicht,
Daarop is lieve Jan gericht.
Lieve Jan? vroeg ik verbaasd?
Vragend kijkt ze me aan.
"Hihihi",toen lachend,
"Nee ik zei "Livian":