ademnood
om wat er is gebeurt
ademnood, omdat je me hebt afgekeurt
geen idee hoe en waarom
afgekeurt, ik voel me zo dom
ademnood
teleursgesteld in jou
ademnood, alles waar ik op vertrouw
geen idee waarom jij
afgekeurt, daar was ik zelf bij
ademnood
ik ben degene die jij haat
ademnood, o jij was toch degene met baat?
afgekeurt, lelijk zijn doet je ogen pijn
ademnood, ik wil nooit meer met je samenzijn....