ik+jij was ooit eens wij
nog niet zo lang geleden
we hebben samen plezier gehad
het duurde nooit echt lang
of er was weer ruzie
meestal om een kleinigheid
maar toch,
er zit me al langer iets dwars
je weet het waarschijnlijk zelf niet
maar...
jij bent gewoon heel erg egoistisch
je wilt aandacht en als je die niet
krijgt ben je kwaad
maar als iemand anders iets wil zeggen
luister je zelf niet
dat zit me dwars!!!
sorry dat ik het zo moet zeggen
ik weet het is niet echt proper