lopend door scherven van glas
bloedend bij het hart
uitgebroken uit mijn kooi
verlaten en alleen
nooit eerder vrij geweest
rode druppels in mijn leven
pijn die ik mocht beleven
draad des levens die nog loopt
met angst voor het leven
bleef ik in mijn glazen gevangenis
ziend hoe anderen vrij bleven
altijd in isolement
bang voor een ander mens
hij kwam toen in mijn wereld
brak mijn kooi steeds een beetje
bang voor zijn eigen gevoel
kwam dus laat met zijn verhaal
toen hij zei ik hou van jou
bevrijd en vrij
samen zijn tot ons eind
elkaar eindelijk gevonden
twee zielen gebonden
liefde aan elkaar
hopelijk voor eeuwig, ja