Er hangt een bedrukte sfeer
Die me gek maakt
En iedereen om me heen
Denkt hetzelfde
Ze kennen me
Ha, wat een humor
Maar ze weten niet
Dit kind wil dood
Het leven is ver te zoeken
Het bloed niet
Al snel gevonden
Overal en nergens
Ze zien het niet
Willen het ook niet weten
Waarom ik in de pauzes
Niet kan eten
De avondmaaltijd met moeite
In mijn gepijnigde maagje houd
En maar blijf ontkennen
Ik vind mezelf niet meer te dik
Het is te zwaar
Langer te ontkennen
Maar beken ik
Verdwijn ik naar een gesticht
Of ze negeren me
Nog erger
Misschien laten ze me verdrinken
In de aandacht
Er hangt een klote sfeer hier
In dit huisje
En ik lijk de enige te zijn
Die het voelt