weergalozen klanken
laten zich in mijn oren vloeien
verdoofd door de muziek
laat ik me zachtjes meeslepen
eventjes geen pijn en verdriet meer
eventjes geen onmacht en eenzaamheid meer
ik raak zachtjes in een soort extase
realiteit niet meer kunnen onderscheiden
alleen ik in mijn fantasiewereldje
het doet me deugd
mezelf kunnen zijn voor een tijdje
niemand die daar binnen kan
dromen over dingen die mooier zijn dan alles
dromen over gelukkig zijn
huisje tussen korenvelden
zon die je verwelkomen zal
geur van lavendel in je haren
en speelse kinderen op de wei
geen zorgen meer...
de muziek komt stilletjes aan ten einde
en ik beland weer in de realiteit!