24-02-07
Niets anders
Ik open mijn ogen
Waar ben ik? Waarom is het zo donker?
Waar is mijn licht?
Ben ik verdwaald?
Niet wetend wat er is loop ik
Ineens weet ik wat er aan de hand is
Geslagen door stomheid, probeer ik te praten
Geen geluid komt uit mijn mond
Niet eens een piep
Ik ben verdwaald in mijn emoties
Ik ben op zoek naar antwoorden
Antwoorden van jou
Wie ben jij?
Wat ben jij?
Ben je belangrijk in mijn leven?
Je bent me beste vriend en ik?
Ik ben je beste vriendin dat zei je zelf
Dat is wat ik wil
Of niet?
Voel ik nou meer voor jou?
Nee, dat kan niet
We zijn vrienden niet meer
Of is het in mijn wereld anders?
Is het in mijn wereld liefde?
Mij maakt het niet uit
Want ik ben sterk liefde?
Ha! Liefde heb ik niet nodig
Alleen mezelf en niemand anders
Natuurlijk wel mijn vrienden
Maar daar blijft het bij