Het verleden
Alles wat gebeurt is is gebeurt in het verleden.
De één heeft het ervaren met plezier,
De ander heeft geleden.
Al die herinneringenen/ervaringen zijn een last.
Geef alles optijd de juiste plek,voordat de bom barst
Op dat moment ervaar je het leven als somber
Je ziet geen zon , je ziet geen plezier
alles watje ziet zijn alleen maar donkere wolken.
Je vraagt jezelf af wat doe ik hier.
Je wilt zo niet verder , je wil er aan aan werken.
Nu komt de moeilijke tijd van het verleden gaan verwerken.
Maar dan komt de vraag waar moet ik beginnen ?
Moet ik dat nu allemaal zelf gaan verzinnen ?
Je kan proberen om het te vinden door te praten met een goede vriend(in)
Maar wie is nu die vriend(in) die het vertrouwen verdient
Het zal niet makkelijk zijn om iemand te vinden die je vertrouwd,
na al die jaren heb je een hele muur om je heen gebouwd.
Je witl wel iemand vertrouwen maar dat is toch moeilijker gebleken
Om dit toch te kunnen zal je toch een stukje van je muur moeten afbreken.
Lukt het je niet probeer je trots te laten varen,wees niet eigenwijs
Hoe moeilijk het ook is probeer te stap te nemen
ga opzoek naar proffesionele hulp die je kan helpen op deze reis.
Niemand kan voor je beslissen wanneer daar de juiste tijd voor is.
je bent zelf de enige die voelt wanneer het zover is
anders heeft het geen zin en gaat het mis.
Gun jezelf de tijd om alles op een rijtje te krijgen
Gebeurt het niet vandaag dan wel morgen.
Onderneem wel de nodige stappen.
Niemand kan zijn leven lang leven met al die zorgen.
Gedurende de zware tijd zie je af en toe het licht.
Denk daar aan die gedurende de mindere momenten
Bij je komt er een tijd en straal je weer in het zonlicht