ik ben een beetje verliefd.
maar ik begrijp jou niet.
je laat me dingen voelen, wat je misschien niet meent.
ik weet niet wat je mij doet & wat ik nu moet doen..
ik weet niet hoe jij verder wil, maar ik wil verder met jou.
ik kan alleen maar aan jou denken &geen ander.
soms wil ik je uit mijn hoofd zetten..
maar nee dat kan niet, je blijft die ene,
die ene die mijn hart heeft beroverd.
ik hou zoveel van je, als van geen ander !