De bomen in het bos,
soms op zoek naar het leven.
Kijk naar het groene mos,
heb alleen liefde te geven.
Staar naar de bergtoppen,
een vogel fladdert voorbij.
Deze gevoelens zijn niet te verstoppen,
een zachte streling over mijn dij.
Een warm gevoel van binnen,
het haardvuur wat zachtjes brand.
Ik weet niet hoe ik dit kan beginnen,
dromend over een sprookjesland.
Waar elfjes en feeën rondvliegen,
en draken nog vuur spugen.
Niemand die mij daar kan bedriegen,
of de afgrond in kan duwen.
Starend naar de vlammen,
een kuz op mijn gezicht.
Vingers die mijn lokken kammen,
de schittering van het licht.
(* geinspireerd door een geweldige week in de Ardennen,
waar jammer genoeg een heel abrupt einde aan is gekomen.)