Kijk naar buiten, naar de natuur,
zie een vogel vliegen muziek op de achtergrond.
Telkens een nieuwe steen van die muur,
door elk woord wat komt uit jouw mond.
Zie jouw passies naast de mijne,
en je hartstocht in mijn hart.
Slaan samen door deze pijnen,
door deze liefde en smart.
Als ik aan jouw denk,
voel ik de vlinders in mijn buik.
Door de pijn en liefde die jij mij schenkt,
alsof je aan een mooie roos ruikt.
Kijk nu naar de flikkerende vlammen,
een surrogaat voor een behaaglijk gevoel.
Jouw vingers die mijn haar kammen,
begrijp je nu wat ik bedoel?
Jou wil ik nooit meer kwijt,
want ik ben je al bijna verloren.
Weet dat dit alles mij spijt,
ben jouw prinses op die onbereikbare toren.