Soms begrijp ik je niet,
dan vraag ik mij af wat je in mij ziet.
Dan loop ik snel weg van die gedachten,
want jij bent de enige naar wie ik zal smachten.
Als ik niet slapen kan,
dan denk ik aan jou mijn man.
En hoop ik dat je dromen over mij gaan,
hou meer van je dan de sterren en de maan.
Fluister zachte woorden in mijn oor,
daar doe ik het allemaal voor.
Geen geschreeuw in de nacht,
Jij hebt mij in jouw macht.
Geef zoveel om jou,
omdat ik van je hou.