Ik zit gevangen
gevangen in mijn eigen hoofd
een hoofd vol gedachten en zorgen
ik zit hier, zonder krachten
Ik loop mijn rondje folders
met m'n blik op standje nul
je ziet de lege hoes
waarin ik mij hul
Geketend in mijn lichaam
achter een gesloten deur
ik zit hier in mijn eentje
zonder geur of kleur
een boom van verwarring
houdt mij onder de grond
ik zit vast tussen de wortels
ik voel me niet gezond
je kijkt tegen een lege hoes
een lege lijst die lacht
maar niemand die mij hoort
klinkt mijn schreeuw zo zacht?