Op dat moment
Met glanzende ogen,
een dof besef in je hart,
en een gevoel van ongeloof,
lijkt de tijd even
te stoppen.
Slechts oog voor de
druilerige donkerte,
maar met
stille woorden laat ik weten,
dat ik er voor je ben…
zondag 25 februari 2007, 13u30
----------------------------------
*Voor een goede vriend, Bee, die gisteren
zijn neef heeft verloren bij een tragisch
motorongeval te St-Lambrechts Herk...
Sterkte!*