We zullen elkaar tegen gaan komen.
je zal me dan aankijken,
Je ogen zullen zoeken naar mijn dromen.
De dromen wat je zolang deed ontwijken.
Gevoelens zullen door jou heen gaan stromen.
Gevoelens wat er eerst nog niet waren.
We zullen elkaar weer tegen gaan komen.
Je ogen zullen naar mij staren.
Staren naar die jongen wat ik ooit was geweest,
zal jij mij niet gaan zien.
omdat ik het slechts nog maar ben geweest.
Je zal me niet meer tegen gaan komen.