De dood
het is voor goed gedaan .
Niemand die weet waar je heen gaat gaan.
De leegte kan niet opgevuld worden.
jammer dat je bent weg gegaan.
ik weet jij bent niet ver van hier want jij zult altijd in mijn hart verder blijven bestaan.
nu pas voel ik hoe jij een vriend voor mij was,en niet alleen in verleden tijd want we spreken nog wel eens af.
maar de tranen kan ik nu niet meer verbergen en dus laat ik jou nu maar gaan met veel pijn in het hart.
Ik hoop dat je de weg goed en vluch vind .
maar nu is het voorlopig gedaan .
*tot siens mijn maatje mis je heel erg*