Welkom vreemde,
Welkom in mijn wereld,
van verdriet en van pijn,
altijd zo gesloten geweest,
maar nou mag jij hier zijn.
Welkom in mijn wereld,
waar ik niemand toeliet,
jij bent hier nou getuigen,
van mijn eeuwige verdriet,
Welkom in mijn wereld,
vol vertrouwen laat ik je toe,
de enige persoon,
waar ik alles voor doe.
~Twistel~