Eindelijk ben je de mijne!
Spoedig-
misschien binnen een paar maanden al,
zal een engel in mijn armen slapen,
in mijn armen ontwaken,
en in mijn armen leven.
Al je gedachten zullen voor mij zijn,
op elk moment van de dag en de nacht;
al mijn gedachten,elk van mijn blikken,
zullen voor jou zijn!!!